Beroepsschippers gezocht voor het Belevingsonderzoek Binnenvaart en Passagiersvaart 2023

publicatie:
26
-
06
-
2023
Geef jouw mening in het Belevingsonderzoek Binnenvaart en Passagiersvaart 2023! Wat vind jij als schipper van de Nederlandse vaarwegen? Hoe veilig vind je de vaarwegen? Wat is je mening over Rijkswaterstaat als beheerder van de vaarwegen? En wat vindt je van de informatievoorziening? Rijkswaterstaat hoort graag jouw ervaringen in het Belevingsonderzoek Binnenvaart en Passagiersvaart!

Je kunt meedoen aan dit onderzoek via startvragenlijst.nl/binnenvaart

Belevingsonderzoek Binnenvaart en Passagiersvaart

Het Belevingsonderzoek Binnenvaart en Passagiersvaart wordt in opdracht van Rijkswaterstaat uitgevoerd onder Nederlandse beroepsschippers. Met behulp van hun mening en die van collega’s wordt in kaart gebracht hoe binnenvaartschippers de vaarwegen ervaren en waarderen op het gebied van veiligheid, informatievoorziening en werkzaamheden. De resultaten worden o.a. gebruikt als input voor beleidsadviezen en verbeteracties. Zo help je mee om de vaarwegen in Nederland te verbeteren.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research. Het is mogelijk dat je al een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen voor het onderzoek. Als je de vragenlijst al hebt ingevuld, hoef je dat niet opnieuw te doen. Stuur de link gerust door naar andere beroepsschippers.

Alvast bedankt voor je deelname!