Varen doe je Samen! aanwezig op vernieuwde HISWA te Water

publicatie:
14
-
06
-
2018
Ook dit jaar zal Varen doe je Samen! aanwezig zijn op watersportbeurs HISWA te Water. Tijdens de beurs gaan we weer met bezoekers in gesprek over veilig varen en worden vragen direct beantwoord door de aanwezige vaarwegbeheerders en experts. De HISWA te water vindt van 5 tot en met 9 september plaats op een nieuwe locatie in Bataviahaven / Lelystad

Ook dit jaar zal Varen doe je Samen! aanwezig zijn op watersportbeurs HISWA te Water. Tijdens de beurs gaan we weer met bezoekers in gesprek over veilig varen en worden vragen direct beantwoord door de aanwezige vaarwegbeheerders en experts. De HISWA te water vindt van 5 tot en met 9 september plaats op een nieuwe locatie in Bataviahaven / Lelystad.

Nieuw concept

De 2018-editie van de HISWA te Water is compleet vernieuwd. Niet alleen is de beurs verhuisd van Amsterdam-Noord naar de Bataviahaven in Lelystad, de opzet is ook breder. Tijdens deze 35e editie van de beurs zal er van alles te beleven zijn op en rond het water en op de kade staat alles in het teken van het daadwerkelijk beleven van de watersport. Het credo is dit jaar dan ook: ‘I love watersport.’ Er zullen zo’n 250 boten tussen de 2,5 – 30 meter aan de steigers komen te liggen. Op de kade is een uitgebreid aanbod van nautische producten, diensten en informatie te vinden.

Stand KB76

Varen doe je Samen! heeft in de vernieuwde opzet een stand op de bovenkade, nummer KB76. Tijdens de beurs zal onder andere aandacht worden geschonken aan de vaarregels en de bebording op het water. We nodigen bezoekers uit het gesprek aan te gaan over (on)veilige situaties op het water aan de hand van fysieke (vaar)kaarten. Juist ook om te leren van deze situaties, hebben we ook de mogelijkheid om digitaal informatie in te zien en aan te leveren. Er is veel informatiemateriaal beschikbaar. Heb je een vraag over een specifieke (veiligheids)situatie op het water, kom dan even langs op de stand!

Vroegboekactie

Voor snelle beslissers is er nu een vroegboekactie (tot 1 juli 2018), waarbij bezoekers negen gratis overnachtingen in de Seven Sisters jachthavens krijgen. Het vaargebied reikt van de Biesbosch, Haringvliet, Grevelingenmeer, de Oosterschelde tot aan het Veerse Meer. Lees meer op de website van de HISWA te Water.