Wereldhavendagen Rotterdam in thema MariTeam

publicatie:
02
-
09
-
2019
De 42ste editie van de Wereldhavendagen staat ook dit jaar weer bol van demonstraties op het water en tal van excursies. Dit allemaal onder het thema van 2019: MariTeam. Je kunt er kennis maken met alle bedrijven en mensen die dagelijks keihard werken aan het succes van de Rotterdamse haven.

De 42ste editie van de Wereldhavendagen -  van 6 t/m 8 september 2019 - staat ook dit jaar weer bol van demonstraties op het water en tal van excursies. Dit allemaal onder het thema van 2019: MariTeam. Je kunt er kennis maken met alle bedrijven en mensen die dagelijks keihard werken aan het succes van de Rotterdamse haven.

MariTeam

Ontdek welke beroepen er zijn in de haven, welke ontwikkelingen er plaatsvinden en in welke verrassende combinaties bedrijven samen maritieme uitdagingen aangaan. Tijdens de Wereldhavendagen kunnen bezoekers kennismaken met het hele MariTeam. Daarnaast is er zoals altijd een uitgebreid publieksprogramma op en rond het water.

Vlogserie 'Het #MariTeam van de Rotterdamse haven'

Portvloggers Steven en Leida zoeken in de driedelige vlogserie 'Het #MariTeam van de Rotterdamse haven' uit hoe belangrijk teamwork is voor de nautische dienstverleners in het havengebied. Ze gaan langs bij de roeiers van de KRVE, slepers van Fairplay Towage en Boluda Towage, het Nederlands Loodswezen en het Haven Coördinatiecentrum (HCC). 

Bekijk de eerste vlog hieronder:

 

 

© Archieffoto Wereldhavendagen 2016 – Wikipedia