CBR: Voorlopig nog geen theorie-examens recreatievaart

publicatie:
29
-
03
-
2021
In ieder geval tot en met 27 april mag het CBR nog geen theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart afnemen. In lijn met het besluit van het kabinet gaan de theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart in ieder geval tot en met dinsdag 20 april helaas niet door bij het CBR.

In ieder geval tot en met 27 april mag het CBR nog geen theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart afnemen.

In lijn met het besluit van het kabinet gaan de theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en recreatievaart in ieder geval tot en met dinsdag 27 april helaas niet door bij het CBR. “Dit vinden we erg vervelend voor alle kandidaten die wachten op hun theorie-examen. Begin maart mochten we wel starten met de praktijkexamens, gevolgd door theorie-examens voor het beroepsvervoer, de theoretische nascholing voor code 95 en de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’. Wij zijn er klaar voor om, zodra het mag, alle theorie-examens weer af te nemen,” aldus het CBR.

Wachttijden

Door de coronamaatregelen lopen de wachttijden bij het CBR inmiddels aardig op. Voor het inhalen van de theorie-examens auto, motor, bromfiets en recreatievaart heeft het CBR tot en met juli plekken vrijgehouden. Hiervoor kan na de dag van uitstel een reservering worden gemaakt zonder dubbele kosten. Alle kandidaten van wie een examen niet door kan gaan, krijgen deze week bericht van het CBR. Plekken voor nieuwe theorie-examens kunnen voorlopig worden gereserveerd voor de periode vanaf 1 augustus.

Goede, veilige vaart