Geef je mening in het Belevingsonderzoek Binnenvaart 2021!

publicatie:
24
-
08
-
2021
Geef uw mening in het Belevingsonderzoek Binnenvaart 2021! Wat vindt u als schipper van de Nederlandse vaarwegen? Hoe veilig vindt u de vaarwegen? Wat is uw mening als het gaat om de informatievoorziening tijdens een ongeplande vertraging of stremming? Rijkswaterstaat en provincies horen graag over uw ervaringen in het Belevingsonderzoek Binnenvaart!

Wat vind jij als schipper van de Nederlandse vaarwegen? Hoe veilig vind je de vaarwegen? Wat is jouw mening als het gaat om de informatievoorziening tijdens een ongeplande vertraging of stremming? Rijkswaterstaat en provincies horen graag over je ervaringen in het Belevingsonderzoek Binnenvaart!

Het Belevingsonderzoek Binnenvaart wordt in opdracht van Rijkswaterstaat en provincies uitgevoerd onder Nederlandse beroepsschippers. Met behulp van jouw mening en die van collega’s wordt in kaart gebracht hoe binnenvaartschippers de vaarwegen ervaren en waarderen als het gaat om kwaliteit, veiligheid, bediening van bruggen en sluizen, en voorzieningen. De resultaten worden o.a. gebruikt als input voor beleidsadviezen en verbeteracties.

Je kunt meedoen aan dit onderzoek via www.startvragenlijst.nl

Meedoen kan tot en met zondag 19 september. Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research. Het is mogelijk dat je al een persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen voor het onderzoek.