Help mee en vul de enquête over antifouling in

publicatie:
01
-
03
-
2018
Hoe vaak gaat je boot uit het water? Welke antifouling gebruik je en hoe vaak breng je dat opnieuw aan? Het zijn enkele vragen uit de enquête over het gebruik van antifouling die Milieu Centraal en Varen doe je Samen! hebben opgesteld. We willen namelijk meer inzicht te krijgen in het gebruik van antifouling en andere aangroeiwerende middelen door de recreatievaart.

Van welk materiaal is jouw onderwaterschip? Hoe vaak gaat je boot uit het water? Welke antifouling gebruik je en hoe vaak breng je dat opnieuw aan? Het zijn enkele vragen uit de enquête over het gebruik van antifouling die Milieu Centraal en Varen doe je Samen! hebben opgesteld. We willen namelijk meer inzicht te krijgen in het gebruik van antifouling en andere aangroeiwerende middelen door de recreatievaart.

Online vragenlijst

De enquête bestaat uit 9 basisvragen en afhankelijk van de antwoorden enkele tussenvragen. De vragen gaan onder meer over het type boot, de mate van aangroei, regelmaat van (winter-)stalling en de gebruikte aangroeiwerende middelen. De enquête is anoniem. Help mee:

Helpdesk antifouling

'Varen doe je Samen!' heeft als doel het vergroten van de veiligheid. Ook stimuleert de campagne duurzaamheid op het water, door het geven van voorlichting richting alle vaarweggebruikers. Antifouling is een van de onderwerpen waarover voorlichting wordt gegeven en Varen doe je Samen is het aanspreekpunt voor vragen over het gebruik van antifouling. Wil je meer weten, bekijk dan ook de informatiepagina Antifouling.