Hydrografische Dienst op zoek naar mooie nautische foto’s

publicatie:
25
-
02
-
2019
De Dienst der Hydrografie (ook wel de Hydrografische dienst) is op zoek naar de mooiste nautische foto’s. De foto’s worden gebruikt voor het voorblad van de nieuwe 1800-serie zeekaarten. De foto’s zullen worden gepubliceerd op de nieuwe editie van de 1800-serie zeekaarten voor het jaar 2020, indien gewenst met een naamsvermelding van de fotograaf. De actie loopt tot 1 juli 2019, daarna zullen de winnende foto’s worden gekozen en zal de winnaar bericht krijgen van de Hydrografische dienst.

De Dienst der Hydrografie (ook wel de Hydrografische dienst) is op zoek naar de mooiste nautische foto’s. De foto’s worden gebruikt voor het voorblad van de nieuwe 1800-serie zeekaarten. 

De foto’s zullen worden gepubliceerd op de nieuwe editie van de 1800-serie zeekaarten voor het jaar 2020, indien gewenst met een naamsvermelding van de fotograaf. De actie loopt tot 1 juli 2019, daarna zullen de winnende foto’s worden gekozen en zal de winnaar bericht krijgen van de Hydrografische dienst.

Richtlijnen waar de foto aan moet voldoen:

  • De foto moet een weergave zijn van scheepvaart in het betreffende gebied en ook gemaakt zijn in het gebied. 
  • Er mogen geen personen herkenbaar op de foto staan. 
  • Door je foto in te sturen, geeft je toestemming om deze te publiceren op de voorpagina van een 1800-serie zeekaart. 
  • De afmetingen van foto’s op de cover zijn ca 27x38 cm en de uitsnede moet daarop gemaakt kunnen worden. 
  • Gebruik een zo hoog mogelijke resolutie voor de foto! Uiteindelijke resolutie op het afdrukformaat moet minimaal 300 dpi zijn. 
  • Bestandsformaat jpg of jpeg, met een maximale grootte van 9MB. 

Inzenden van foto’s kan tot 1 juli 2019 naar: DienstHydrografie@gmail.com