HISWA Amsterdam Boat Show 2020 voortijdig gesloten wegens coronavirus

publicatie:
12
-
03
-
2020
De maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen hebben ertoe geleid dat de HISWA Amsterdam Boat Show 2020 voortijdig zijn deuren heeft moeten sluiten. De beurs, die tot zondag zou deuren, is nu na ruime anderhalve dag gestopt.

De maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen hebben ertoe geleid dat de HISWA Amsterdam Boat Show 2020 voortijdig zijn deuren heeft moeten sluiten. De beurs, die tot zondag zou duren, is nu na ruim anderhalve dag gestopt.

Verantwoordelijkheid

“Dit is een hele ingrijpende maatregel. Voor onze bezoekers, voor onze exposanten, voor onze leveranciers, voor het HISWA-team en natuurlijk voor RAI Amsterdam ”, aldus Gertjan Roos, beursmanager HISWA Amsterdam Boat Show van RAI Amsterdam. “Wij nemen onze verantwoordelijkheid om de kans op verdere verspreiding van het virus te minimaliseren. De adviezen van RIVM en GGD zijn voor ons voortdurend leidend geweest en dat is ook nu het geval. Wij moeten en willen onze bijdrage leveren om verdere verspreiding van het virus zo snel mogelijk te stoppen. De gezondheid en het welzijn van alle betrokkenen staat voorop”, aldus Roos.

Veiligheidseiland

Varen doe je Samen! stond de afgelopen dagen met een goed gevulde stand op het Veiligheidseiland. En hoewel de beurs van korte duur was, hebben we relatief veel interessante vragen beantwoord en goede gesprekken gevoerd. Het team van Varen doe je Samen! en de vrijwilligers hebben begrip voor de maatregelen en staan op een volgende beurs weer voor je klaar!