CBR

Veilig thuiskomen over het water

Bij het CBR zetten we ons dagelijks in om ervoor te zorgen dat iedereen veilig aan het verkeer kan deelnemen. Over de weg, in de lucht én over het water. Met binnenvaart, zeevaart, passagiersschepen en allerlei soorten recreatievaart wordt het steeds drukker op het water. Dit maakt aandacht voor de veiligheid steeds belangrijker. Met dat doel voor ogen nemen we niet alleen examens af, we toetsen ook of iemand geestelijk en lichamelijk in staat is om veilig te rijden of varen. En we beoordelen de vakbekwaamheid van professionals in de transport en logistiek. Zo werken we bij het CBR aan een verkeersveilig en mobiel Nederland. Want iedereen wil veilig thuiskomen. Óók over het water.

Examens voor het Klein Vaarbewijs I en II en het Groot Pleziervaartbewijs II doet u bij het CBR. Ook het aanvragen van een vaarbewijs en ICC’s voor de recreatievaart gaat via het CBR. Examens reserveren en een vaarbewijs aanvragen kan online via Mijn CBR.

Met ‘Varen doe je Samen!’ werken we nauw samen. De vaarbewaarkaart van Varen doe je Samen ligt bij het CBR voor u klaar als u geslaagd bent voor het theorie-examen Klein Vaarbewijs I.

Meer informatie

www.cbr.nl/recreatievaart