Sportvisserij Nederland

Sportvissen is een immens populaire buitenactiviteit. Onder de 550.000 leden van Sportvisserij Nederland bevinden zich tienduizenden sportvissers die met een visboot het water op gaan. Zowel op het zoete als het zoute water, en met eenvoudige maar ook luxe uitgeruste visboten. Steeds meer sportvissers hebben hun boot op de trailer staan en rijden graag naar rivieren, meren en kanalen voor nieuwe visstekken, mooie vangsten en fantastische belevingen. Om dit op een verantwoorde en plezierige manier te kunnen doen vinden we het belangrijk om als partner in ‘Varen doe je samen!’ sportvissers te informeren over veiligheidsaspecten op het water.

Sportvisserij Nederland is al jaren actief in ‘Varen doe je samen!’. We vragen regelmatig aandacht bij onze leden voor veiligheid en het gewenste gedrag op het water in relatie tot andere vaarweggebruikers, onder meer via Het Visblad, het sportvismagazine van onze leden.

Ook voor de komende jaren zal Sportvisserij Nederland bij haar varende leden blijvend aandacht vragen voor een veilig gebruik van de vaarwegen, zodat men op een ontspannen manier van onze mooie (onder)waternatuur kan blijven genieten.

Meer informatie:
www.sportvisserijnederland.nl